A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ГРОМАДИ ПРОЛУНАВ ПЕРШИЙ ДЗВОНИК!

Дата: 02.09.2021 09:00
Кількість переглядів: 373

 Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для вчителів, учнів та батьків цей осінній день запам'ятається відлунням першого шкільного дзвоника. Перше вересня – це щось більше, ніж просто початок нової пори року – осені. Для більшості дітей цей день – справжнє свято. Свято нових знань, зустрічі зі шкільними друзями та вчителями, які покажуть їм нові незвідані куточки Країни знань. Для першокласників цей навчальний рік стане першим, для випускників – останнім і вирішальним у навчальному закладі. Він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

 У цей день усі заклади освіти Садівської сільської ради привітно відкрили двері для своїх учнів, вихованців, вчителів, батьків. Керівництво Садівської сільської ради, депутати Садівської сільської ради та управління освіти, культури молоді та спорту радо завітали до шкільних родин з привітаннями та подарунками.

 Хочеться вірити, що цей день назавжди залишиться у пам’яті учнів, а школа стане для них другою домівкою. Хай же щастить школярам у всьому, а вчителі обов’язково зроблять все можливе, щоб зробити години перебування учнів у школі веселими, корисними і продуктивними! Зі святом вас! Вдалого старту!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь