Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОЄКТ «ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ОФІЦЕР ГРОМАДИ»

Дата: 01.09.2021 09:30
Кількість переглядів: 443

 Сьогодні під час об'їзду громад, з приводу готовності до участі у проєкті «Поліцейський офіцер громади» начальник управління взаємодії з громадами ДПД НПУ Майя Бреславська, начальник ВП № 4 (м. Суми) Сумського РУП ГУНП в Сумській області Ткаченко Віталій оглянули поліцейську станцію с.Сад. Спільно з сільським головою Іваном Крючковим правоохоронці оглянули сучасний ремонт, систему відеоспостереження, нове комп'ютерне обладнання, кімнати відпочинку для поліцейських та дитячу зону.

 Майя Бреславська поцікавилася готовністю Садівської сільської ради до підписання меморандуму щодо забезпечення, паливно-мастильними матеріалами двох автомобілів, які будуть придбані за кошти Національної поліції та баченням сільського голови щодо взаємодії громади з її поліцейським офіцером.

 Іван Крючков зазначив, що ознайомлений з умовами меморандуму, готовий обговорити їх з депутатським корпусом та перелічив професійні та особисті якості, якими на його думку, повинен володіти поліцейський офіцер сільської громади.

 Майя Бреславська ознайомила сільського голову зі строками підписання меморандуму та навчання поліцейського офіцера громади, у разі обрання міжнародними партнерами поліцейської станції с.Сад.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь