Садівська громада
Сумська область, Сумський район

РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРОФІЛАКТИЧНУ РОБОТУ З ПІДРОСТАЮЧИМ ПОКОЛІННЯМ

Дата: 17.08.2021 10:00
Кількість переглядів: 309

 16 серпня працівники Сумського районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області провели профілактичну бесіду з вихованцями Садівського закладу дошкільної освіти «Тополька». Під час проведення заходу рятувальники звернули увагу дітей на правила безпечної поведінки в закладі. Була зосереджена увага на основних правилах поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, правилах безпечної поведінки при використанні електрообладнання та правилах поведінки під час відпочинку поблизу водойм. Фахівці служби порятунку продемонстрували алгоритм дій під час виникнення надзвичайних ситуацій та правила користування вогнегасниками.

 Дітям розповіли про пожежі, які найчастіше виникають з найпоширеніших причин. Згадали номери телефонів пожежної та інших екстрених служб. Рятувальники продемонстрували учням навчальні фільми про правила безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, порядок дій у разі пожежі, про правила відпочинку поблизу водойм. Наостанок усім присутнім на заході було роздано листівки з переліком основних правил безпеки життєдіяльності.

 Як стверджують педагоги, такі заходи є вкрай важливими, оскільки інформація, яку отримують діти зараз, у подальшому може зберегти їм життя. Зустріч подарувала усім позитивні емоції та незабутні враження.

 Сумське районне управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області запрошує дітей загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів Сумського району відвідати пожежні частини смт Низи, смт Хотінь, смт Степанівка та м. Суми. Метою екскурсій є знайомство з основними вимогами правил пожежної безпеки, роботою рятувальників, способами гасіння пожежі, транспортом спеціального призначення та проведення роз`яснювальної роботи, спрямованої на недопущення дитячих пустощів з вогнем.

            Завжди раді вітати Вас!

Сумське районне управління Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь