A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

СЕМІНАР ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ САДІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 16.08.2021 14:30
Кількість переглядів: 311

 13 серпня 2021 року в селищі Низи пройшов семінар працівників культури Садівської ОТГ. Організатор – відділ культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Садівської сільської ради.

 Керівники клубних закладів та бібліотек Садівської сільської ради розглянули питання щодо поточної звітності, проведення культурно-мистецьких заходів до Дня Державного Прапора України та 30-річчя Незалежності України на території Садівської громади, про нематеріальну культурну спадщину, участь в обласних  культурно-мистецьких проєктах та організацію творчого фестивалю у громаді. Сільський голова Іван Крючков та начальник відділ культури, молоді та спорту Юрій Холодьон визначили першочергові завдання щодо діяльності закладів культури та підтримки їх творчої діяльності.

 У рамках семінару працівники культури громади відвідали з екскурсією Низівську ГЕС (промисловий туристичний об’єкт), церкву Іоана Богослова (пам’ятку архітектури та історії), парк – пам’ятку «Низівський».

 Дякуємо за співпрацю під час підготовки семінару директору ТОВ «Єдиний Енергостандарт» Юрію Касічу; знавцю історії Низів Любові Коген, та всім хто долучився до організації та проведення заходу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь