Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ГРОМАДИ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРЕЗЕНТАЦІЇ ПЛАТФОРМИ «ДІЯ. ЦИФРОВА ГРОМАДА»

Дата: 30.07.2021 09:00
Кількість переглядів: 397

 Міністерство цифрової трансформації України проведе онлайн-презентацію платформи «Дія. Цифрова громада», що відбудеться 30 липня о 13:00 за посиланням https://youtu.be/OIEcorUAbUw

 Платформа «Дія. Цифрова громада» – це інформаційний портал для органів місцевого самоврядування з шаблонними проектами цифрової трансформації, інструментами, законодавчою базою та зразками документів, необхідних для цифровізації органів місцевого самоврядування та громад.

 Зазначена платформа міститиме все, що потрібно громадам для цифрової трансформації, а саме: покрокові та посадові інструкції для цифровізаторів громад, інформацію про моделі цифровізації та про те, як підключати різноманітні цифрові інструменти та впроваджувати інноваційні проекти.

 Запуск платформи Дія. Цифрова громада є стратегічно важливим кроком у цифровізації громад, адже це забезпечить системність та єдність підходів цифрової трансформації.

 У презентації візьмуть участь: заступник Міністра розвитку громад та територій України Іван ЛУКЕРЯ, директор Директорату регіональної цифровізації Міністерства цифрової трансформації України Вадим БОРТНИК, старша координаторка програм у Посольстві Швейцарії в Україні Ілона ПОСТЕМСЬКА, президент Фонду Східна Європа Віктор ЛЯХ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь