A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

НАША НЕЗАЛЕЖНІСТЬ. ТРИВАЄ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ОСВІТНЬО-КУЛЬТУРНИЙ МАРАФОН

Дата: 29.07.2021 08:00
Кількість переглядів: 344

 Запрошуємо всіх жителів Сумщини долучатися до відродження історичних фактів, поширення історичних матеріалів, що відіграли знакову роль у становлення незалежності України

 Всеукраїнський освітньо-культурний марафон «#Наша незалежність» полягає у зборі та оприлюдненні історичних матеріалів (фото, відео, документи, інформація з газет, історії очевидців тощо), що є знаковими для становлення української незалежності та визначними на Сумщині.

 За результатами Марафону, буде визначено ряд найкращих публікацій та забезпечено їх відзначення на одному із заходів, що будуть проведені в рамках святкування 30-ї річниці незалежності України.

 Охоплення Марафоном уciєї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів, поширити історичні матеріали, які відіграли знакову роль у становлення незалежності України.

 Надіслана вами інформація буде опублікована на веб-порталі місцевих органів виконавчої влади Сумської області, на сторінках у соціальних мережах облдержадміністрації та центральних органів виконавчої влади за єдиними запропонованими хештегами #Наша_незалежність #Марафон_30 до серпня 2021 року.

 Матеріали можна надсилати на електронну адресу  polit@sm.gov.ua або особисто передати в облдержадміністрацію за адресою: м. Суми, майдан Незалежності 2, 6 поверх, каб.90.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь