A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

КУЛЬТУРНО-МИСТЕЦЬКИЙ ЗАХІД «ЧАЙКОВСЬКИЙ НА СУМЩИНІ

Дата: 13.07.2021 12:00
Кількість переглядів: 396

 150 років тому 10 липня 1871 року Чайковський приїхав до Низівського маєтку поміщика Миколи Дмитровича Кондратьєва. Його так зачарувала природа села, що він приїздив сюди на відпочинок 9 років з 1871 по 1879 років.

 12 липня 2021 року у смт Низи пройшов культурно-мистецький захід «Чайковський на Сумщині», присвячений 150 – річчю від першого приїзду Петра Чайковського в смт Низи у 1871 році. Захід почався у парку «Низівський» біля пам’ятника П.І. Чайковському з покладання квітів великому генію музики. Святковою ходою учасники пройшли до Низівського селищного будинку культури, де і відбувся святковий захід з вшанування  знаменної події.

 Присутніх привітали сільський голова Садівської сільської ради Іван Крючков, директор Сумського обласного краєзнавчого музею Владислав Терентьєв, заслужений працівник культури України та настоятель Церкви Іоана Богослова протоієрей Константин. На святі був присутній депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко. 

 Учасники заходу мали можливість насолодитися великою концертною програмою за участю артистів театру ім.Щепкіна, музикантів філармонії, викладачів мистецьких навчальних закладів, учнів мистецької школи, аматорів сцени та окремих професійних виконавців з Києва, Ніжина, Сум та Низів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь