A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

У період з 10.06.2021 по 14.06.2021 за головування заступника сільського голови Олександра МАСЛЮКА з виїздом по населеним пунктам сільської ради працювала комісія

Дата: 15.06.2021 15:40
Кількість переглядів: 366

У період з 10.06.2021 по 14.06.2021 за головування заступника сільського голови Олександра  МАСЛЮКА з виїздом по населеним пунктам сільської ради працювала  комісія, створена розпорядженням сільського голови від 04.06.2021 № 14-АГП «Про створення комісії з обстеження об’єктів нерухомого майна комунальної власності». 

 Комісією обстежено близько 100 об’єктів, які перебували на балансі сільських та селищної рад, які у 2020 році увійшли до складу Садівської сільської територіальної громади.

 За результатами роботи комісії вирішено сформувати перелік об’єктів, які запропонувати для розгляду на пленарному засіданні сільської ради для оцінки та подальшого продажу.

 Крім того, на балансі сільської ради перебувають гаражі, хліви та погріби, щодо яких розглядається можливість передачі у власність об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь