A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ІНФОРМУЄ

Дата: 14.06.2021 15:00
Кількість переглядів: 460

  Функції Фонду соціального захисту інвалідів та його територіальних відділень при забезпеченні окремих категорій населення технічними засобами реабілітації (ТЗР).

  Відповідно до постанови КМУ від 05.04.2012 № 321 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 р. № 362)                  (далі – постанова КМУ від 05.04.2012 № 321 (зі змінами))

-  Приймає від органу соціального захисту населення /ЦНАП захищеними каналами зв’язку та в паперовій формі заяви про забезпечення засобом реабілітації (виплату компенсації) разом з документами, зазначеними у пункті 14 Порядку, затвердженого постановою КМУ від 05.04.2012 № 321 (зі змінами), в паперовій формі.

-   Формує особову справу особи у банку даних з документів, на підставі яких відбулося забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (ТЗР).

-   Опрацьовує сформовану електронну особову справу особи у банку даних

-   Формує в особовій картці особи електронне направлення та інформує про це особу.

-   Укладає договори / додаткові угоди та підписує акти приймання-передачі робіт (надання послуг) з підприємством на забезпечення осіб ТЗР та проведення ремонту ТЗР.

-    Перераховує підприємству бюджетні кошти після забезпечення особи ТЗР; надання послуг з післягарантійного ремонту ТЗР, технічного обслуговування крісел колісних підвищеної надійності та функціональності.

-    Приймає заявки на ремонт ТЗР від особи.

-    Вимагає розірвання договору з підприємством та повернення сплаченої суми за ТЗР, якщо підприємство безоплатно не усунуло недоліки ТЗР, у разі виявлення протягом гарантійного строку браку або поломки ТЗР, які виникли не з вини особи.

-    Вносить до електронної картки особи видаткову накладну (товарний чек) та інформацію про виплату компенсації вартості ТЗР із зазначенням дати здійснення виплати.

-   Приймає рішення про виплату компенсації вартості ТЗР.

-   Виплачує компенсацію вартості ТЗР особі.

-   Приймає від особи звернення щодо невідповідності безпеки та функціональних властивостей ТЗР та надсилає такі звернення до відповідних органів, зокрема до Держлікслужби.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь