A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

АМУ РОЗПОЧИНАЄ СЕРІЮ ВЕБІНАРІВ ДЛЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ З УПРАВЛІННЯ ЗЕМЕЛЬНИМИ РЕСУРСАМИ

Дата: 14.06.2021 09:00
Кількість переглядів: 354

 Асоціація міст України у партнерстві з Всеукраїнською аеро-геодезичною асоціацією в рамках Меморандуму про співробітництво розпочинає серію навчальних онлайн-семінарів за загальною тематикою «Від теорії до практики ефективного управління земельними ресурсами».  Щоб долучитися до вебінарів, необхідно заповнити форму за посиланням: https://cutt.ly/ynTh6Dp. Реєстрація триває до 14 червня 2021 року

 До участі запрошуються голови громад, заступники голів, фахівці структурних підрозділів органів місцевого самоврядування з питань земельних ресурсів.

 Навчальний курс спрямований допомогти громадам правильно та ефективно організувати роботу в рамках нових законодавчих реалій та підвищити свою фінансову спроможність, застосовуючи інноваційні інструменти управління земельними ресурсами.

 Зокрема, курс допоможе громадам врегулювати земельні питання у зв’язку з прийняттям Закону України №1423-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», що є складовою земельної реформи і передбачає позитивні зміни у земельній сфері, зокрема дерегуляцію у сфері землеустрою, усунення корупційних ризиків в управлінні земельними ресурсами, передачу земель за межами населених пунктів до комунальної власності громад.

 У підсумку проведених вебінарів громади отримають дорожню карту для ефективного розвитку та чітке бачення використання потенціалу власних ресурсів.

 Формат: серія вебінарів, які включають доповіді, презентації, відповіді на запитання та обговорення у формі діалогу. Старт курсу відбудеться 16 червня 2021 року. 

 З тематикою вебінарів можна ознайомитися за посиланням: https://auc.org.ua/novyna/amu-rozpochynaye-seriyu-vebinariv-dlya-organiv-miscevogo-samovryaduvannya-z-upravlinnya?fbclid=IwAR2xRxANPVXBMMOyGcGvSwHr4gwF1Z_MmnAzVfpLrnFsOQ75Y6HaLp9MC6Q

 До участі залучені експерти у сфері правового регулювання земельних відносин, фахівці-практики землевпорядних робіт, розробники інноваційних рішень для управління ресурсами. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь