Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ОСТАННІЙ ДЗВІНОК - СВЯТО ЗІ СЛЬОЗАМИ НА ОЧАХ

Дата: 08.06.2021 16:04
Кількість переглядів: 645

 Останній дзвінок - традиційне свято школярів, які закінчують навчання. Він підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями.

 08 червня 2021 року урочисте зібрання з нагоди Останнього дзвоника для учнів 11-го класу відбулося в актовій залі Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 Це було велике загальношкільне свято, адресоване випускникам та їхнім річним успіхам, учителям, вірним помічникам учнів, батькам, надійним плечам  дітей та школи. Церемонія розпочалася з вітального слова директора Кондратенко Людмили Миколаївни, вручення грамот обдарованим і талановитим учням 11-го класу: Боровенському Данилу, Волошину Яну, Гладушці Євгенії, Даніній Аміні, Лісненку Владиславу, Мєдвєдєву Роману, Устименко Валерії. Виступили гості: Іван Олексійович Крючков – голова Садівської сільської ради з відзначенням кращих учнів: Боровенського Данила, Гладушки Євгенії та Даніної Аміни та Андрій Володимирович Рибалка, представник міжрегіонального відділу МХП «Урожайна країна» з нагородами учнів школи за високі досягнення у навчанні та успішні творчі здобутки. Зворушливі слова першої вчительки Манько Лариси Анатоліївни; настанови класного керівника Літвінової Ганни Олексіївни; напутнє слово учнів 11-го класу продовжило свято. За традицією пролунав останній дзвінок у житті майбутніх випускників, який урочисто дала директор школи.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь