A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

1 червня – Міжнародний День захисту дітей

Дата: 03.06.2021 10:15
Кількість переглядів: 422

  Літо… Час, коли все навколо буяє зеленню, радує око різнобарв’я квітів.  Саме у перший день найпрекраснішої пори в Україні, як і у всьому світі, відзначають – День захисту дітей. Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дорослі мріють, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

  Спеціалісти відділення комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю щороку долучаються до цього свята. Не зважаючи на карантин, не є виключенням цей рік. На даний момент на обслуговуванні у відділенні комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Садівської сільської ради Сумського району Сумської області» знаходиться 9 дітей з різними нозологіями. Цим діткам хочеться приділити якнайбільше уваги. Кожна дитина має  право на щасливе дитинство, зростати здоровою, бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього.

  1 червня для вихованців відділення були організовані та проведені гра-розвага «Побажаємо друзям доброго дня» та конкурс на краще виконання усмішки «Сяйте усмішки сонцем зігріті! Миру і щастя – всім дітям на світі». Діти мали можливість привітати один одного зі святом та залишити свої побажання за допомогою різноманітних можливостей сучасних гаджетів (смайликів, малюнків, лайків, тощо).

  Також, з нагоди свята, усі вихованці Центру отримали солодкі подарунки.

 Бажаємо дітям міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства та сяючих посмішок!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь