A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Участь в обласному фестивалі дитячої творчості «Розмай»

Дата: 03.06.2021 10:00
Кількість переглядів: 438

 Наприкінці травня на Сумщині традиційно проходить обласний фестиваль дитячої творчості «Розмай», метою якого є розвиток творчого потенціалу дітей з інвалідністю, підтримка юних аматорів у творчості та виявлення їх індивідуальності в усіх жанрах мистецтва.

 У зв’язку з проведенням тривалих карантинних заходів щодо запобігання виникненню і поширенню гострої респіраторної  хвороби COVID-19, у 2021 році фестиваль проводився за дистанційною формою у форматі аудіо-візуальних творів сценічного та виставкового  мистецтва.

 Відбірковий тур проведено 20-24 травня 2021 року. Фінальний тур фестивалю відбувся 27 травня в Сумському обласному центрі комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю.

 У фестивалі взяли участь 136 учасників із 24 колективів, серед яких і колектив нашого центру, комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

 Творчі роботи вихованців відділення брали участь у виставці «Мелодія душі» та конкурсі малюнків «Палітра семи кольорів», за що отримали свої нагороди: диплом за зайняте І місце у конкурсі малюнків, диплом за участь у фестивалі та цінні і солодкі подарунки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь