A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

НА ГОСТИНИ ДО ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ ВАЛЕНТИНИ СТРОЙ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Дата: 01.06.2021 15:00
Кількість переглядів: 410

   1 червня з нагоди Дня захисту дітей до дитячого будинку сімейного типу Строй Валентини, яка мешкає у с. Сад, завітали гості: голова Сумської обласної державної адміністрації Василь Хома, голова Сумської районної державної адміністрації Руслан Сіренко, заступник голови Сумської районної державної адміністрації Оксана Скляр, Садівський сільський голова Іван Крючков, перший заступник сільського голови Людмила Литвиновська та начальник служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації Юрій Каліновський.

  Родина проживає на території Садівської громади з вересня 2020 року. У родині Валентини Григорівни виховуються вісім дітей-вихованців. Для кожного з них мама Валя - мудрий порадник, справедливий вихователь і вірний друг.

  За любляче материнське серце, щиру турботу про дітей-вихованців, які стали для Валентини Строй рідними, з нагоди Дня захисту дітей жінка нагороджена Почесною грамотою голови Сумської обласної державної адміністрації та подякою голови Сумської районної державної адміністрації.

  Квіти, подарунки, солодощі, а ще більше – живе спілкування з поважними гостями за чаєм з тістечками, створили атмосферу свята.

  У ході обговорення проблем повсякденного життя виникли спільні питання більшості дитячих будинків сімейного типу: забезпечення транспортними засобами великих родин, надання житла вихованцям після виходу з ДБСТ, ремонту житлових будинків. Дуже добре, що керівники трьох гілок влади говорять спільною мовою та знаходять шляхи спільного вирішення питань.

  Щастя, здоров’я, процвітання родинам, які пропагують сімейні форми виховання! Низький уклін батькам, у яких чужих дітей немає!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь