A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Міцна родина – щаслива дитина

Дата: 14.05.2021 09:00
Кількість переглядів: 588

 13 травня 2021 року напередодні Міжнародного дня сім’ї сільський голова Іван Крючков та начальник служби у справах дітей Оксана Виниченко відвідали дитячі будинки сімейного типу Строй Валентини та Колонтаєвських Андрія і Людмили. Посадовці привітали батьків-вихователів та дітей зі святом. Висловили найщиріші побажання миру, добробуту, міцного здоров’я кожному члену родини.        

 Сільський голова Іван Крючков зауважив, що виховання дітей – справа клопітка й нелегка. Ті, хто присвятив цьому своє життя, варті пошани та підтримки. 

 У родині Строй виховується 8 дітей, у родині Колонтаєвських – 11. У кожної дитини-вихованця, до влаштування у ці родини, своя життєва історія, сповнена, на жаль, не дуже радісними моментами. Батьки-вихователі стали для дітей і порадниками, і помічниками, і наставниками.  

 У теплій та відвертій атмосфері зустрічі діти розповіли про свої успіхи та досягнення, а батьки-вихователі – про нагальні потреби та плани на майбутнє.

 Звичайно, говорять батьки, як і в будь-якій родині, турбот вистачає. Кожна дитина потребує уваги, кожного потрібно вислухати, дати пораду, просто поспілкуватися. Та у батьків вистачає сил, терпіння, життєвої мудрості, доброти та любові для всіх. Формування у дітей найкращих моральних чеснот, порядності, поваги до рідних та близьких є, на думку батьків-вихователів, одним із головних завдань. Доречними стали слова відомої української пісні: «Тільки родина, як зірка єдина, твій порятунок – надійний причал. Тільки родина у прикру годину схилить надію тобі на плече». 

 На завершення найціннішим подарунком для батьків стали роботи, виготовлені дітьми власноруч.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь