A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Спільна робота у напрямку профілактики правопорушень та злочинності

Дата: 29.04.2021 16:00
Кількість переглядів: 485

  27.04.2021 начальником служби у справах дітей Садівської сільської ради Виниченко Оксаною, заступником директора з виховної роботи Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гуменюк Наталією, соціальним педагогом Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Журбою Аллою та практичним психологом Низівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гриценко Наталією проведено інформаційно-профілактичну роботу з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах. Зокрема, сім’ями, у яких виховуються неповнолітні, засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі. Було проведено обстеження умов проживання дітей. З батьками та неповнолітніми обговорено причини, які привели до скоєння злочину.

 Увагу неповнолітніх зосереджено на відповідальному ставленні до своїх вчинків, усвідомленні скоєного, потребі попередження повторних правопорушень. Надано поради щодо формування навичок позитивних міжособистісних взаємостосунків, безконфліктного спілкування.

 Батькам наголошено на їх безпосередній відповідальності за виховання дітей, здійсненні контрою за їх навчанням, поведінкою, проведенням дозвілля. 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь