A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Робоча зустріч між працівниками служби у справах дітей Садівської сільської ради та служби у справах дітей Сумської районної державної адміністрації

Дата: 23.04.2021 13:00
Кількість переглядів: 492

  23 квітня 2021 року проведено робочу зустріч між працівниками служби у справах дітей Садівської сільської ради та служби у справах дітей Сумської районної державної адміністрації за участі першого заступника сільського голови Садівської сільської ради Литвиновської Л.В. У ході роботи було обговорено механізми взаємодії між установами, сплановано шляхи реалізації заходів, пов’язаних із захистом прав дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.  

 Службі у справах дітей Садівської сільської ради було передано особові справи дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають/перебувають на первинному обліку по Садівській сільській раді.

 Литвиновська Л.В. зосередила увагу на активізації соціальної роботи щодо забезпечення захисту прав дітей кризових сімей, права дитини на сімейне виховання, попередження соціального сирітства.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь