A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ З ПИТАНЬ ПРОТИДІЇ ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТА ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ

Дата: 20.04.2021 15:00
Кількість переглядів: 520

 

 20.04.2021 працівники Садівської сільської ради взяли участь в on-line консультації, проведеної Департаментом соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації, з питання протидії торгівлі людьми та домашньому насильству. Учасниками обговорення актуальних питань були працівники відділу соціального захисту населення, служби у справах дітей,  управління освіти, культури, молоді та спорту, КУ «Центр надання соціальних послуг», старости.

 Тема наради є, на жаль, актуальною для сьогодення. У пошуках роботи люди часто звертаються до інтернет-ресурсів, приватних фірм, випадкових знайомих, наражаючи себе на небезпеку потрапити у тенета «торгівлі людьми». Для інформування населення з цієї проблеми, попередження прикрих випадків узгоджено співпрацю з громадськими організаціями, університетами м. Суми, з метою залучення координаторів та радників з цього питання.

 У ході проведеної роботи вирішили: з метою вчасного реагування на випадки домашнього насильства, надання соціальних послуг постраждалим особам створити мобільну бригаду соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Це буде об’єднання фахівців різних установ та відділів Садівської сільської ради, які здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії насильству. Завдання цієї спеціалізованої служби – надання соціально-психологічної допомоги постраждалим особам, зокрема соціальних послуг з консультування, кризового та екстреного втручання, соціальної профілактики відповідно до їх потреб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь