A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

САДІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА РОЗПОЧАЛА ПРИБИРАННЯ ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

Дата: 09.04.2021 14:00
Кількість переглядів: 748

 

  На виконання розпорядження сільського голови Садівської сільської ради «Про проведення щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою у 2021 році» від 08.04.2021 № 80-ОД з метою забезпечення проведення весняних робіт із благоустрою території сільської ради, поліпшення санітарного стану об`єктів масового перебування та відпочинку населення, підвищення рівня екологічної культури, залучення громадськості, підготовки об`єктів інфраструктури до святкування Великодня, Дня пам`яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 09 квітня 2021 року проведено День довкілля.

  Працівники сільської ради, управління фінансів та економіки, управління освіти, культури, молоді та спорту, загальноосвітніх закладів,  КНП «Центр первинної медико–санітарної допомоги», КУ «Центр надання соціальних послуг» Садівської сільської ради Сумського району Сумської області, старости на місцях, депутати сільської ради, небайдужі жителі, підприємці, працівники підприємств, установ і організацій розпочали прибирання території новоутвореної громади.

  Загалом зроблено багато, проте, роботи в рамках акції «За чисте довкілля» тривають. Шановні жителі, чистота, порядок та благоустрій нашої території залежить від кожного з нас, не будьте байдужими та долучайтеся до акції для того, щоб на території Садівської сільської ради панували чистота і порядок!

  Спільними зусиллями зробимо територію нашої громади чистою і комфортною, адже колективна справа не лише гуртує, але й виховує відповідальне ставлення до порядку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь