A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Проведено засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Садівської сільської ради Сумського району Сумської області

Дата: 08.04.2021 12:00
Кількість переглядів: 475

 08 квітня 2021 року за головування заступника сільського голови Маслюка Олександра Миколайовича  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Садівської сільської ради Сумського району Сумської області, яка утворена рішенням виконавчого комітету сільської ради від 10.02.2021 № 18.

 На засіданні комісії розглянуто три протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених статтями: 152, 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За результатами розгляду протоколів на правопорушників накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу в сумі на 60 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

 Також до порядку денного засідання адміністративної комісії було включене питання розгляду депутатського звернення Середи О.І. щодо занедбаного стану прилеглих територій до магазинів, розташованих в смт Низи. Присутній на засіданні комісії підприємець пояснив, що станом на 08.04.2021 території навколо магазинів приведені в належний санітарний стан.

 Чергове засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Садівської сільської ради Сумського району Сумської області заплановано на 22 квітня 2021 року.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь