A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

ЯКИМИ Є ГОЛОВНІ ВИКЛИКИ ДЛЯ БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ У 2021 РОЦІ ТА КЛЮЧОВІ ЗМІНИ, ЯКИХ ВІН ПОТРЕБУЄ?

Дата: 15.03.2021 09:00
Кількість переглядів: 415

 Ці теми під час Всеукраїнського форуму "Україна 30. Малий і середній бізнес та держава» обговорюватимуть представники Офісу Президента, виконавчої влади, міжнародних організацій, українських державних компаній, місцевих та міжнародних бізнес-спільнот, експерти та науковці. Форум проходитиме 17-19 березня в Києві

 Не має значення ФОП чи «ентерпрайз», третя група чи платник НДС, компанія з іноземним капіталом чи стартап на стадії friends, family, fools. Саме ці люди створюють ВВП, робочі місця та рухають українську економіку. І всі вони потребують підтримки і діалогу з державою.

 Налагодження цього діалогу і є метою форуму «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава», що розпочнеться 17 березня 2021 року.

 Завданнями форуму є обговорення: проблем ведення бізнесу в Україні; шляхів співпраці бізнесу та влади; питань покращення інвестиційного клімату; інноваційних підходів до ведення та розвитку бізнесу; реформ податкової та митної служб.

Прямі трансляції проходитимуть на сайтіukraine30.comі на каналі Youtube: bit.ly/3pS9Y7nта на сторінці у Facebookhttps://www.facebook.com/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь