A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

Рятувальники провели превентивну роботу з підростаючим поколінням в с. Сад

Дата: 04.03.2021 12:00
Кількість переглядів: 644

 Рятувальники Сумського районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області провели профілактично-роз'яснювальну роботу з вихованцями Садівського ДНЗ “Тополька”. Обговорювалися питання порядку дій при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій і пожеж, зокрема, стосовно безпечної та швидкої евакуації людей, дотримання вимог пожежної безпеки, правил безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів та правил безпеки життєдіяльності. Рятувальники розповіли  про різноманітні надзвичайні ситуації, причини їх виникнення та шляхи запобігання. Були наведені факти пожеж, які найчастіше виникають з найпоширеніших причин. Згадали номери телефонів пожежної та інших екстрених служб. Під час проведення заходів відбувалась жвава бесіда. Діти розповідали про ситуації, учасниками яких були вони самі або їхні знайомі.          

   Під час проведення роботи фахівці Служби порятунку продемонстрували навчальні фільми про правила безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, порядок дій у разі пожежі, про правила безпеки на кризі. Наостанок рятувальники поширили серед дітей інформаційні листівки про правила безпеки життєдіяльності. Зустріч подарувала усім позитивні емоції та незабутні враження.

      Робота з поколінням що підростає є одним з пріоритетів діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Рятувальники, турбуючись про безпеку дітей, проводять профілактичні заходи та сподіваються, що бесіди не залишаться поза увагою малечі.

  Фото без опису

      Сумський районний сектор Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь