A A A K K K
для людей із порушенням зору
Садівська громада
Сумська область, Сумський район

МІНАГРОПОЛІТИКИ РОЗРОБИЛО МЕТОДИКУ ВИЗНАЧЕННЯ ЗБИТКІВ, ЗАВДАНИХ ЗЕМЕЛЬНОМУ ФОНДУ ВНАСЛІДОК ВОЄННИХ ДІЙ

Дата: 07.06.2022 14:00
Кількість переглядів: 170

 Документ унормовує процедуру визначення шкоди та збитків, завданих земельному фонду України внаслідок збройної агресії рф, що включає втрати земельного фонду, а також пов'язану з ними упущену вигоду

Методику визначення шкоди та збитків, завданих земельному фонду України внаслідок збройної агресії російської федерації затверджено Наказом від 18.05.2022 № 295 Мінагрополітики.

При розрахунку збитків враховуються витрати на рекультивацію земель; збитки власникам (землекористувачам) земельних ділянок сільськогосподарського призначення; витрати на відновлення меліоративних площ.

Відповідальні за визначення шкоди та збитків обласні, Київська міська державні адміністрації (на період воєнного стану – військові адміністрації).

Крім того, методикою окреслено інформаційну базу – орієнтовний перелік документів, даних та відомостей, які можуть застосовуватись для визначення шкоди та збитків, завданих земельному фонду України внаслідок збройної агресії рф. 

За матеріалами: https://minagro.gov.ua/news/minagropolitiki-rozrobilo-metodiku-viznachennya-zbitkiv-zavdanih-zemelnomu-fondu-vnaslidok-voyennih-dij

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь